Salong Wicked Mill#1 En magisk afton

När: 2014-02-08
Öppetider: 22:00 - 03:00
Var: Tangopalatset (Amiralsgatan 47/Karlskronaplan, 214 37 Malmö)

Lördagen den 8e februari är det premiär för:
Salong Salong Wicked MillWicked Mill!På Salong Wicked Mill har vi skapat ett mindre och intimare format, men uppklädnaden och stämningen är självklart lika viktiga som tidigare.

På scen
kommer ni att kunna beskåda den förtrollande Arcenica Lace genomgå en magisk transformation från Goblin King till Voodoo Queen.

http://www.arsenicalace.net/

Därefter kommer den stilfulla och skickliga Miss Mia bemästra ringar och fjädrar. Nej nu snackar vi inte om gloria och änglavingar utan rockringar och solfjädrar.

https://www.facebook.com/pages/Miss-Mia/105075869577124

De lite modigare av er kommer dessutom att kunna roa er med ett speciellt och ganska vågat sällskapsspel!

Utöver detta har vi fått till ett finfint samarbete med estradhypnotisören Dan Ahtola, som har en show i Tangopalatsets studio med start kl. 20...

Hypnotisören bjuder upp frivilliga från publiken på scen och gör dem till kvällens stjärnor. Under hypnos frigörs deras fantasi och kreativitet vilket gör varje föreställning oförutsägbar, oslagbar, förförisk och skrattfylld.

Är du nyfiken, äventyrlig, kreativ och vill ha en upplevelse utöver det vanliga? Ställ upp som frivillig och se hypnosen från insidan. 

Smakprov från tidigare shower finns på
http://www.youtube.com/channel/UC40iCMZehTv0LhoYT-sSMbA

Mer info om hypnosshowen finns på
https://www.facebook.com/events/446802962109062/

Musik
Herr Hoffert står för musiken, på Salong Wicked Mill, senare under kvällen och dessförinnan ser Digital Cowboy, Weebus samt givetvis vår alldeles egna hus-DJ till att musiken flödar.

Ni kan förvänta er musik inom stilar som Dark Cabaret, Electroswing, Gypsypunk, Swing/Jazz, Sovietabilly, Rockabilly/Psychobilly, Steampunk, Ska, Balkan, Bar Romantics, Chansons, Cantautori samt ev Electro, Avantgarde, Neue Deutsche Todeskunst.


OBS DRESSCODEN

Som alltid har vi en dresscode och inträde beviljas enbart till de som kommer uppklädda / utklädda och följer dresscoden, som helst ska följa någon av nedanstående stilar: 

Dark Cabaret, Venice Carnival, Circus Sideshow, Burlesque, Pin-up, Vintage, Drag, Fantasy, Dark Carnival, Uniform, Gothic, Berlin Cabaret, Boudoir, Freakshow, Moulin Rouge, Weimar Cabaret, Top Hat & Tails, Horror Punk, Surrealism, Steampunk.

Vardagliga kläder kan du ha när som helst, men under en afton på Wicked Mill vill vi att du tar tillfället i akt och anstränger dig lite extra. På så vis bidrar vi alla till att skapa den rätta atmosfären och stämningen. Deal?

I nödfall går det bra att dyka upp i en mörk kostym eller "den lilla svarta" som gärna kan piffas till med accessoarer, men absolut ingen "street wear", inga kontorskläder, t-shirts, khakis eller jeans.

Mer info om klubben och dess dresscode finns på följande sidor:

http://www.wickedmillvariety.se/

http://www.facebook.com/pages/Wicked-Mill-Variety/362276450469460


Är du osäker på om din outfit för kvällen uppfyller kraven, så hör gärna av dig till contact@wickedmillvariety.se så hjälper vi dig!


BILJETTER

Förköp kostar 130 riksdaler medan det kostar 150:- för den som hellre betalar i entrén.

OBS att ett mycket begränsat antal biljetter som även inkluderar Dan Ahtolas hypnosshow, i Tangopalatsets studio, finns att köpa för bara 190:- och detta rekommenderar vi verkligen!

Enbart hypnosshowen kostar 165:- i förköp eller 180:- i entrén.

Alla priser ovan är angivna inklusive biljettavgiften och biljetterna finns att köpa på

https://www.paymyevent.com/se/tickets/5310185/premiar_for_salong_wicked_millVarmt välkommna till en magisk afton på Salong Wicked Mill, lördagen den 8e februari!