Om Wicked Mill

Wicked Mill är en arrangörsklubb med olika arrangemangskoncept. De tre koncepten Discothèque, Salon och Variety har en gemensam själ. Discothèque, franska för diskotek, är den mest avskalade av de alla och den minsta i ordningen. Här är stilen (Uppklädnad, burlesk/cirkus/varitetkänsla) och musiken fokusen. Konceptet Salon, salong på engelska och franska, är som Discothèque men även med spännande scenframträdanden i fokus. Precis som Discothèque är hela lokalen och alla besökarna är en del av konceptet. Variety är som Salon fast större. Då kör vi det i större lokal och fler artister, samt eventuellt så erbjuder vi möjligheten att förbeställa mat.

En stor och viktig del av konceptet är att det ska vara uppklätt, men med en twist av det mörka, skruvade och bisarra. 

Tycker du om att klä upp dig, eller för den delen klä ut dig, och vågar ta ut svängarna, ja då kommer detta tveklöst att vara klubben för dig!


SHOWER
Under kvällarna kommer det vara flera föreställningar, av olika slag, på den stora scenen. Det kan till exempel röra sig om Dark Cabaret, Circus Sideshow, Varieté, Nycirkus och Neo-Burlesque.


MUSIK
Under kvällarna kommer det att vankas musik inom en mängd olika genrer, men med den gemensamma nämnaren att den skapar rätt stämning av mörker och dekadens.


KLÄDKOD
Dark Cabaret, Venice Carnival, Circus Side Show, Burlesque, Pin-up, Vintage, Drag, Fantasy, Dark Carnival, Uniform, Gothic, Berlin Cabaret,Boudoir, Freakshow, Moulin Rouge, Weimar Cabaret, Top Hat & Tails, Horror Punk, Surrealism, Steam Punk

Man kommer bara att tillåtas inträde om man kommer uppkädd / utklädd och följer klädkoden. För den som är osäker på vad vi menar med ovanstående begrepp 

kommer vi att publicera ett antal länkar till sidor som kan tjäna som inspiration. 

Man kan också enkelt få en väldigt bra bild av det hela och mycket inspiration bara genom att använda googles bildsök och söka på de olika begreppen ovan.
http://www.google.se/imghp?hl=sv&tab=wi


I absoluta nödfall går det även att dyka upp i en mörk kostym eller "den lilla svarta", så för att vara extra tydlig så är det som gäller - ingen "street wear", kontorsklädsel, jeans eller khakis och inga gymnastikskor

Vardagliga kläder kan du ha nästan alla andra dagar och nätter, men under en afton på Wicked Mill vill vi att du tar tillfället i akt och anstränger dig lite extra. På så vis bidrar vi alla till att skapa den rätta atmosfären och stämningen.

Bilder kommer läggas upp för inspiration.