Wicked Mill Variety#4 Sinners and Saints - an Unholy Variety

När: 2013-09-07
Öppetider: 21:00 - 03:00
Var: Tangopalatset (Amiralsgatan 47/Karlskronaplan, 214 37 Malmö)


Sinners and Saints - an Unholy VarietyLördagen den 7e september intar Wicked Mill Variety äntligen Tangopalatsets magnifika lokaler igen och denna gång är det
"Sinners and Saints - an Unholy Variety" som är kvällens tema. :)

  

FRAMTRÄDANDEN

Klubben hemsöks under kvällen av tre artister: Den internationellt erkända och rutinerade akrobaten Sara Jane, den förunderliga burlesque-artisten Malinda samt en tidlös musikalisk performance av Columbina med gäst. 

Första showen börjar kl. 23.
OM WICKED MILL VARIETY

Wicked Mill Variety är en konceptklubb med fokus på spännande scenframträdanden, men där även lokalen och alla besökare är en del av upplevelsen.

En viktig del av konceptet är att det ska vara uppklätt, med en twist åt det mörka, skruvade och bisarra. Tycker du om att klä upp dig, av dig eller för den delen ut dig och vågar ta ut svängarna, då är detta tveklöst klubben för dig!
BILJETTER

Förköp: Kostar 210 kr inkl förköpsavgift och köps på

www.paymyevent.com/se/tickets/3203146/sinners_and_saints_-_an_unholy_variety 


I entrén: Kostar det 250 kr (om det inte är slutsålt). 
OBS att för den som vill betala i entrén är det bara kontanter som gäller.
DRESSCODE

Inträde beviljas enbart till de som kommer uppklädda / utklädda och följer dresscoden, som helst ska följa någon av nedanstående stilar: 

Dark Cabaret, Venice Carnival, Circus Sideshow, Burlesque, Pin-up, Vintage, Drag, Fantasy, Dark Carnival, Uniform, Gothic, Berlin Cabaret, Boudoir, Freakshow, Moulin Rouge, Weimar Cabaret, Top Hat & Tails, Horror Punk, Surrealism, Steampunk.

Vardagliga kläder kan du ha när som helst, men under en afton på Wicked Mill Variety vill vi att du tar tillfället i akt och anstränger dig lite extra. På så vis bidrar vi alla till att skapa den rätta atmosfären och stämningen. Deal?

I nödfall går det bra att dyka upp i en mörk kostym eller "den lilla svarta" som gärna kan piffas till med accessoarer, men absolut ingen "street wear", inga kontorskläder, khakis eller jeans.
Mer info om klubben och dess dresscode finns på följande sidor:

www.wickedmillvariety.se/

www.facebook.com/pages/Wicked-Mill-Variety/362276450469460

Mer info om Tangopalatset finner ni på tangopalatset.se .Varmt välkomna lördagen den 7:e september!