Wicked Mill Variety#2 En Syndig Varité

När: 2012-09-08
Öppetider: 20:00 - 03:00
Var: Tangopalatset (Amiralsgatan 47/Karlskronaplan, 214 37 Malmö)

Flygare#2Premiären för nya klubben Wicked Mill Variety blev en stor succé och lördag 8/9 följer vi upp den lyckade premiären med en ännu mer dekadent, mörk, skruvad och bisarr afton och denna gång kommer vi att stanna på vackra Tangopalatset ända till kl. 3! :)

Din biljett köper du på:
http://www.tickster.com/events/5u8rxy4f93a5nwn


Två rättersmeny för de som vill äta innan:

Varmrätt
Örtbakad fläskfilé med Idahoopotatis och rödvinsås, samt löksvängda haritcot verts och spetskål.

veg.alt: Kantarellpaj med marinerad fänkål, rosmarinbakad morot, samt spenat och charlottenlök.

Efterrätt
Creme på hallon och vanilj med färska bär och chokladflarn.

Allt detta bara för 180kr

Bordsplacering och förköp görs hos JUSTINE & JULIETTE i malmö.Till denna afton har vi bokat burlesque-artisten Kwipi Lovebite, från Göteborg.
Denna bedårande burlesque artist kommer bjuda på en humoristisk, kladdig och smaskig show. Där ovanliga matvanor blandas med burlesque, dans och galenskap. Om ni har tur kanske ni får smaka på Kwipis kladdiga fest måltid, men håll i hatten för man vet aldrig vad som kan finnas där i.

Kolla gärna in hennes fansida 
http://www.facebook.com/kwepirocking

Andra artister som kommer är artistparet Sl.Ut - Slippery Utopia.
Slippery Utopia bjuder denna kväll på en cocktail av burlesque, tuggummi, snusk, magi, humor, freakshow, förförelse och en och annan malplacerad fransman.
www.rasmuswurm.se

Info om fler artister kommer att dyka upp här inom kort. Foton från premiären (bra som inspiration och för att komma i rätt stämning) hittar du på 

http://bennytillberg.se//2012/02/28/wicked-mill-variety-syndiga-mollans-variete

och på
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.362299590467146.85898.362276450469460

och på
http://bennytillberg.se//2012/02/28/wicked-mill-variety-syndiga-mollans-variete-efterfesten/Det finns även en liten inspelning av den oannonserade burlesque-showen som Valkyria Von Tessla gjorde som en liten överraskning på efterfesten på Deep senast
http://www.facebook.com/photo.php?v=239488319475292
OM WICKED MILL VARIETY

Wicked Mill Variety är en konceptklubb med spännande scenframträdanden i fokus, men där hela lokalen och alla besökarna är en del av konceptet.

En stor och viktig del av konceptet är att det ska vara uppklätt, men med en twist av det mörka, skruvade och bisarra. 

Tycker du om att klä upp dig, av dig eller för den delen ut dig och vågar ta ut svängarna, ja då är detta tveklöst klubben för dig!
OBS DRESSCODEN

Man kommer bara att tillåtas inträde om man kommer uppkädd / utklädd och följer dresscoden som du finner mer info om här nedan...


Dark Cabaret, Venice Carnival, Circus Sideshow, Burlesque, Pin-up, Vintage, Drag, Fantasy, Dark Carnival, Uniform, Gothic, Berlin Cabaret, Boudoir, Freakshow, Moulin Rouge, Weimar Cabaret, Top Hat & Tails, Horror Punk, Surrealism, Steampunk.


Se mer under rubriken Klädkod.
SHOWER

En annan viktig del av klubbens koncept är showerna... När Wicked Mill Variety ställer till med fest vankas alltid flera föreställningar, av olika slag, på den stora scenen. Det kan till exempel röra sig om Dark Cabaret, Circus Sideshow, Varieté, Nycirkus eller Burlesque.
MUSIK

Det kommer att serveras musik inom en mängd olika genrer, men med den gemensamma nämnaren att den skapar rätt stämning av mörker och dekadens. :o