Syndiga Möllans Varieté #1 - En syndig varieté

När: 2012-02-25
Öppetider: 20:00 - 23:59
Var: Tangopalatset (Amiralsgatan 47/Karlskronaplan, 214 37 Malmö)

Flygare#1Kom och låt er inspireras av varandra och låt er förföras av roliga och skruvade shower i en bisarr och trevlig miljö.

Den 25:e februari är det fest på Tangopalatset i den mörka kabaréns tecken med "cirkus sidshow"-föreställningar, mörk neo-burlesque och nycirkus.

Ta tillfället i akt att klä upp dig, eller kanske ut dig, i fantasifulla kreationer som du troligtvis inte har så många andra chanser att ha på dig...Artister
Denna afton har vi nöjet att presentera såväl lokala artister som artister från Stockholm och hela vägen från Storbritannien på vår stora fina scen. 

Wicked Mill Variety kommer att vara en konceptklubb med spännande scenframträdanden i fokus, men där hela lokalen och alla besökarna är en del av konceptet. En stor och viktig del av konceptet är att det ska vara uppklätt / utklätt, men med en twist av det mörka, skruvade och bisarra. 

Tycker du om att klä upp dig, ut dig eller för den delen av dig och vågar ta ut svängarna, ja då kommer detta tveklöst att vara klubben för dig!

För mer info om klubben och klädkod flölj länken.

I absoluta nödfall går det även att dyka upp i en mörk kostym eller "den lilla svarta", så för att vara extra tydlig så är det som gäller - ingen "street wear", kontorsklädsel, jeans eller khakis.

Vardagliga kläder kan du ha nästan alla andra dagar och nätter, men under en afton på Wicked Mill Variety vill vi att du tar tillfället i akt och anstränger dig lite extra. På så vis bidrar vi alla till att skapa den rätta atmosfären och stämningen.

Köp biljett till Syndiga Möllans Varieté.